Walthamstow

Walthamstow Arcade, Walthamstow

Curved, non-90 degree cornering, carefully colour-matched ‘metallic’ brick finishes - plus the need for rigorous warranty testing - allowed us to show off our design and technical skills on this flagship inner-city project.

The mixed-use development, known as The Scene at Cleveland Place, includes a new nine-screen cinema, restaurants, retail units, apartments and houses around a communal garden – and is key to Waltham Forest Council’s revitalisation of the town.

Having worked closely with the architects Pollard Thomas Edwards, developer Hill Partnership and warranty provider NHBC to meet their brief and create a bespoke solution, the scheme featured approximately 2,000m² of the Gebrik insulating...

 

Download the full Case Study here

Project Details   Developer Hill Partnership Installer LSC Facades Architect Pollard Thomas Edwards

Client Walthamstow Forest Council & Islington and Shoreditch Housing Association

 

 

 

 

Contact Info

Members

Members of CESW