The Cube

The Cube, Wenlock Road, London

Clever geometries have been used to give every apartment a unique identity. A cruciform plan creates four courtyards with direct visual connections to the city and dual or even triple aspect apartments. By twisting the form from floor to floor we have been able to create generous terraces with oblique views along Wenlock Basin, and morning and evening sun into all apartments. The unusual form also helps reduce residents’ awareness of their neighbours, and gives the building a more dynamic appearance from the street...

 

Download the full Case Study here

 

Project Details

Developer Regal Homes InstallerCladding Design Solutions Architect Hawkins Brown Architects
Client Regal Homes

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.aquariancladding.co.uk/the-cube.html#sigProId6d1f12bfac

 

Contact Info

Members

Members of CESW